Shaping the Future Training

Price

Application Deadline

• December 12, 2022
• The course starts on December 13, 2022

Schedule

• E Martë, 13 Dhjetor, Ligjëruese: Gladiola Strugaj; orari 10:00-14:00 • E Mërkurë, 14 Dhjetor, Ligjëruese: Elvira Ibrahimi – Hoti; orari 10:00-14:00 • E Enjte, 15 Dhjetor, Ligjërues: Oltion Beshiri; orari 10:00-14:00
Description

Synimi i këtij programi është të përmirësoj perspektivat e punësimit duke ju hapur rrugë gjeneratave të reja për një eksperiencë jetësore. Ky është një program i cili është i dedikuar për fuqizimin e të rinjve në Kosovë. Implementimi i këtij projekti ka si për synim që të i përgadisë të rinjtë tanë për tregun e punës. Përmes këtij trajnimi 3 ditor, i cili ndërthurë tema si zhvillimin e Aftësive të Buta, çasja e të bërit Biznes & njohuri në fushën e Financave dhe po ashtu çka është Marketingu Digjital dhe si i adaptohemi një bote e cila vetëm vazhdon e digjitalizohet gjithmonë e më shumë, të rinjt tanë do të kenë mundësinë të e zhvillojnë një këndvështrim të ri për tregun e punës.

Facebook
Twitter
LinkedIn