Startup Social Venture Workshop (Online Edition)

Innovation Centre Kosovo dhe UNICEF Kosova organizojnë Startup: Punëtoria për Ndërmarrje Sociale (Edicioni Online), më 5-7 Mars, 2021.

StartUP - Punëtoria për Ndërmarrje Sociale, ka për qëliim të zhvilloj kulturë të Ndërmarrësisë dhe të krijoj mundësi Punësimi për adoleshentët dhe të rinjët në Kosovë. Programi përmban mësim jo-formal, poashtu mbështetje financiare deri në 16,000 EUR për ekipet fituese për krijimin e Ndërmarrjeve Sociale. Duke marrë pjesë në këtë Punëtori, ju do të keni mundësi që të:

Të drejtë aplikimi kanë:

Si të aplikoni:

Krijoni një ekip prej 3 – 5 anëtarë dhe plotësoni Formën e Aplikimit më poshtë:
APLIKO KËTU

Për të ju ndihmuar gjatë procesit të Aplikimit, ju lutem na kontaktoni në email [email protected] ose në numer të telefonit: +383 (0) 38 771 185 Ext. 106 (Orari i punës: e Hënë - e Premte; 8:30-16:30)

Afati i fundit për Aplikim: 18 Shkurt (e Enjte), në orën 23:59.

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo