Stand Up Economist

Prezantimi i koncepteve ekonomike në mënyrë qesharake (formati stand-up comedy) nga studentët e Klubit të Ekonomistëve nga RIT Kosovo (A.U.K).

Dje u mabjt eventi ‘Stand Up Economist’. Ne kete event behet prezantimi i koncepteve ekonomike në mënyrë qesharake (formati stand-up comedy) nga studentët e Klubit të Ekonomistëve nga RIT Kosovo (A.U.K).

Kesaj here studentet paraqiten koncepte nga lenda e Ekonometrise, Ekonomise Zhvillimore dhe Financave Publike.

Nje juri e perbere nga profesoret e RIT Kosovo perzgodhi fituesti per 3 performancat me te mira si dhe artistin me te mire (Best performing artist). Nje falenderim i vecant shkon per KCC Fedex per sponzorimin e eventit.

Facebook
Twitter
LinkedIn