Plug And Play pjesë e kampit rajonal për Inteligjencë Artificiale: AI Startup

Innovation Centre Kosovo (ICK) ka siguruar mbështetjen dhe bashkëpunimin me gjigantin global “Plug And Play” për edicionin e parë të Kampit Rajonal për Inteligjencë Artificiale “AI Startup” i cili do të mbahet në Prishtinë prej 27-31 Maj.

Plug and Play, nëpërmjet Drejtorit për Europë (CEE) Uranik Begu, do të sjellë në Kosovë ekspertë botëror, të cilët nuk kanë vizituar rajonin e Ballkanit asnjëherë më parë. Emrat dhe profilet e tyre do të publikohen së shpejti.

Më shumë info dhe për të aplikuar, kliko këtu!

Facebook
Twitter
LinkedIn