Kush janë BLOCKCHAIN BOMBERS? Tre 17 vjeçarët që po hapin rrugë të reja në botën e cryptos dhe NFT-ve

Që nga janari i këtij viti, ekipi i përbërë nga tre 17-vjeçarë entuziastë me plot vullnet për të kontribuar në komunitet, ka qenë duke punuar vazhdimisht e intensivisht drejt krijimit dhe zhvillimit të Blockchain Bombers.

News

Kush janë BLOCKCHAIN BOMBERS? Tre 17 vjeçarët që po hapin rrugë të reja në botën e cryptos dhe NFT-ve

March 30, 2022

Blockchain Bombers janë 10,000 karakterë të pikseluar digjitalë me gjenerim kompjuterik të paraqitur si imazhe. Edhe pse janë vetëm foto, këta karakterë konsiderohen si pronë digjitale e siguruar me teknologjinë blockchain. Nart Maliqi, Elbion Redenica dhe Melos Kuqi, ani pse të rinj në moshë, me përvojën e tyre në zhvillim të aplikacioneve në web, smart-kontratave në blockchain, e në krijimin e aplikacioneve të decentralizuara - kanë arritur pranë lansimit të 10,000 NFT-ve si revolucion e projekt i parë i këtij kalibri në rajon e më gjerë. Me datë 6 prill, tre zhvilluesit e rinj do të paraqesin projektin e tyre për herë të parë para publikut në qendrën ICK-së në Prishtinë. Ngjarja do te fillojë në ora 17:00. Rezervo ulësen këtu. Ky aktivitetet mbështetet nga Telegrafi.com - sponsor medial.All News
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo