Kryetari i Komunës së Prishtinës viziton ICK-në më 9 Mars

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti do të vizitojë Innovation Centre Kosovo (ICK), të mërkurën më 9 Mars, duke filluar nga ora 11:00.

Gjatë vizitës, kryetari Ahmeti do të vizitojë bizneset e Inkubatorit të ICK-së dhe të njoftohet me aktivitetet e Qendrës.

Vizita përfundon me takim të mbyllur me menaxhmentin e ICK-së, në lidhje me planet dhe bashkëpunimet në fushën e ndërmarrësisë, teknologjisë dhe inovacionit.

Komuna e Prishtinës dhe ICK më 2014 kanë bashkëpunuar në krijimin 2 dy platformave: e-Rekrutimi dhe e-Buxheti, në kuadër të projektit “Për Prishtinën Digjitale” mbështetur nga UNDP.

ICK financohet nga Ambasada Suedeze dhe Ambasada Mbretërore Norvegjeze në Prishtinë.

Facebook
Twitter
LinkedIn