ICK prezanton programin e trajnimeve në ICT për muajin Prill

Innovation Centre Kosovo (ICK) ju prezanton nëntë (9) trajnimet profesionale në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK), të planifikuara për muajin Prill. Nga viti 2012, mbi 11,000 persona janë trajnuar në programe të ndryshme në ICK.

Listën e trajnimeve, përfshirë të gjitha detajet e nevojshme, i gjeni më poshtë.

  1. Video Editing Training
  2. Front-end Foundations Training
  3. Motion Design & Animation Training
  4. Social Media Marketing Training
  5. JavaScript Training
  6. DevOps and Kubernetes Fundamentals Training
  7. ReactJS Training
  8. Graphic Design Training
  9. UI/UX Design Training

Për informacione shtesë, kontaktoni Qendrën e Trajnimeve në email adresën [email protected], ose në telefon 038 77 11 80.

Facebook
Twitter
LinkedIn