ICK pjesë e delegacionit të Presidentes Osmani në Estoni

Me ftesë të Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, pjesë e delegacionit në vizitën zyrtare në Estoni, janë Uranik Begu (drejtor ekzekutiv i ICK-së), Jeta Zagragja (UCX) dhe Mergim Cahani (Gjirafa).

Postimi i plotë i Presidentes Vjosa Osmani:

“Rruges për në Tallin, Estoni, për vizitë zyrtare me ftesë të autoriteteve shtetërore estoneze. Do të fokusohemi në bashkëpunimin bilateral, procesin e integrimit evropian dhe agjendën transformuese digjitale. Në delegacion me mua do të jenë edhe Mërgim Cahani (Gjirafa), Jeta Zagragja (UCX) dhe Uranik Begu (ICK). Një mundësi e mirë për krijimin e urave të bashkëpunimit dhe promovimin e kompanive kosovare në vendin që njihet në nivel global për zhvillim të sektorit të teknologjisë informative.”

Facebook
Twitter
LinkedIn