Growth Tank – Ngjarja e vitit për Marketing Digjital dhe Rrjete Sociale

Të mërkurën, me 30 qershor, mbahet “Growth Tank” – ngjarja që do të mbulojë një llojllojshmëri temash nga fusha e marketingut digjital dhe rrjeteve sociale. Konferenca do të fillojë nga ora 15:00 deri në orën 21:00 dhe organizohet nga Growzillas, Innovation Centre Kosovo dhe KiKxxl & evroTarget. Të gjithë të interesuarit, konferencën mund ta ndjekin drejtpërdrejt në Facebook.

Temat e “Growth Tank” do të përfshijnë:

1. Përmbajtja në Rrjetet Sociale, nga ora 15:00. Folës:

 • Art Raifi (Black Bird Marketing)
 • Ardita Gjergjeku (Tatamata)
 • Enkela Maxhuni (Growzillas)
 • Nol Nimani (KFC Kosova)

2. Roli i Rrjeteve Sociale në “Influencer Marketing”, nga ora 16:00. Folës:

 • Rita Saraçi (Influencer)
 • Ariana Nila (Ariana Nila Jewelry)
 • Miran Ramadani (Influencer)
 • Fisnik Çerkini (Coolinfresh Magazine)
 • Rina Berdynaj (Influencer)

3. Përfshirja dhe angazhimi i komunitetit (Community Engagement) në rrjetet sociale, nga ora 17:00. Folës:

 • Bardha Ajvazi (Brandfluence)
 • Edon Luta (Dua.com)
 • Egzon Bunjaku (Telegrafi.com)
 • Janine Mehmeti (ThinkB)

4. Mediat dhe Politika në rrjetet sociale, nga ora 18:00. Folës:

 • Orgesa Arifi (Ministria e Shëndetësisë)
 • Kujtim Zebica (WePlay)
 • Dardan Hasku (Dardha Solutions)
 • Hekuran Sylejmani (RTV Dukagjini).

5. E-Commerce & CRO, nga ora 19:00. Folës:

 • Kaltërina Zylfiu (Digital Pika)
 • Nektar Qarri (Hallakate)
 • Dorant Dinarama (Big Commerce)
 • Donjeta Vuniqi (Elegant Themes)

6. Rrjetet Sociale – Mjet për Rritje, nga ora 20:00. Folës:

 • Liao Xue (Metdaan)
 • Kujtim Gazideda (KFC Macedonia)
 • Yllka Metaj (Entertainment Kosova)
 • Defrim Puka (Cineplexx Kosovo)

Growth Tank u krijua nga Growzillas, në bashkëpunim me KiKxxl & evroTarget dhe ICK. Për të realizuar ambicien e madhe të organizuesve, projekti mbështetet nga Birra Peja, Ujë Rugove, Telegrafi, RTV Dukagjini & Sach Pizza.

Facebook
Twitter
LinkedIn