Coca-Cola HBC Kosova dhe ICK prezantojnë programin “Fuqizo të Ardhmen”

Janë hapur aplikimet për trajnimet nga Coca-Cola HBC Kosovo, për muajin Korrik 2021! Si çdo vit, Coca-Cola HBC Kosova organizon programin “Coca-Cola Përkrah Rininë” për fuqizimin e të rinjëve. Qëllimi kryesor i këtij programi është përgatitja e të rinjve për tregun e punës. Pjesë e trajnimeve mund të bëhen të gjithë të rinjtë e moshave 18-30 vjeç të cilët nuk janë të punësuar apo nuk janë duke studiuar.

Si pjesë e trajnimeve, pjesëmarrësit do të trajnohen në aftësi biznesi, aftësi digjitale dhe aftësi të buta. Për më shumë informata, të gjithë të interesuarit mund të vizitojnë faqen.

Grupi 6 (12-14 Korrik):

  • Soft Skills – Zana Aqifi
  • Digital Skills – Valon Canhasi
  • Business Skills – Elvira Ibrahimi-Hoti

Apliko këtu.

Facebook
Twitter
LinkedIn