NEWS

The latest industry news, interviews, technologies, and resources.

Search

THIRRJE PËR MBËSHTETJE FINANCIARE

Innovation Centre Kosovo (ICK) së bashku me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), përmes projektit“Fuqizimi ekonomik i bizneseve fillestare dhe iniciativave për të rinjtë në ndërmarrësi” ka për qëllim

Read More »