100 studentë të angazhuar në punë praktike me pagesë

Programi i trajnimit dhe punës praktike me pagesë për të rinjtë në Kosovë, mbështetet nga GIZ Kosovo.

News

100 studentë të angazhuar në punë praktike me pagesë

November 09, 2020

Pas përfundimit të trajnimeve në ICK, në fushat: Programim në Java, Dizajn Grafik, SQL, React JS, Wordpress, Laravel, Motion Design 2D/3D dhe Akademinë CodingDojo, tridhjetë e tetë (38) studentë nga grupet e fundit, kanë filluar angazhimin nëpër kompanitë të TIK, organizata dhe institucione të ndryshme, nëpërmjet programit të punës praktike me pagesë të mbështetur nga GIZ Kosovo. Në total, 100 studentë kanë përfituar nga ky program, vetëm në vitin 2020.Studentët nga grupi i fundit i këtij viti: Arbonita Sylejmani (Finacco), Violeta Kosumi & Fabian Berisha (APPSTERLLAR), Endrit Shabani (S.D.S), Elira Zeqiri (SunnyHill - Tech), Enes Lokaj & Fjolla Krasniqi (Reinvent), Ardian Thaqi (Tactica), Albion Jakupi (ELBA Technology), Fiona Veseli & Edi Nushi (Equart), Aldrin Deliu (Frakton), Albrim Paçarizi & Liman Kastrati (Outkos), Valon Kadriaj (Trudo), Ardit Konjuhi (Alba Connect), Besart Mustafa, Sherif Maliqi & Blerta Topalli (S.D.S), Mert Krasniqi (BBROS), Fjollë Islamaj & Lirika Hoxha (ABC Software), Dibran Hoxha (Bitaio), Bind Gashi (Fuad Miftari NI), Dren Gara & Rina Gecaj (ARalytiKS), Shkurte Demelezi (BB Development), Diella Asllani (CodeFreaks), Vegim Bytyqi (MAIA), Shpëtim Agushi (Digital Republic), Adonis Shabani & Sara Kastrati (UBO Consulting), Aida Bilalli (Scalegate), Fisnik Jashari & Shend Raskova (Industria Film), Edita Asllani & Gramoz Feka (Virtual Era) dhe Sara Rrahimi (KIMERK).

Falenderim i veqantë kompanive dhe organizatave partnere për bashkëpunim dhe mbështetje të misionit tonë për krijimin e vendeve të reja të punës në sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK).All News
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo