News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.

Press Release

Kërkesë për ofertim për furnizim paisje të TIK-ut

May 16, 2016

Innovation Centre Kosovo (ICK) është duke kërkuar ofertë për Furnizim…

Press Release

Kërkesë për ofertim për furnizim me karriga

May 16, 2016

Innovation Centre Kosovo (ICK) është duke kërkuar ofertë për furnizim…

Press Release

GEW 2014 Kosovo | Partners & Supporters

November 14, 2015

Press Release

Ekipi nga Kosova në garë të ngushtë të NASA

May 02, 2015

Press Release

Hello Tomorrow Prishtina-Komunikatë për Media

February 12, 2015

Press Release

Përmbledhje nga diskutimi “Përgjimet e Komunikimeve Elektronike” 3 shkurt 2015

February 05, 2015

Press Release

Komunikatë për Media_Diskutim “Përgjimet e Komunikimeve Elektronike”

January 30, 2015

Press Release

Global Entrepreneurship Week 2014 | Kosovo | Narrative Report

January 21, 2015

Press Release

Message to support by the President of the Republic of Kosovo - Global Entrepreneurship Week 2014

November 14, 2014

Press Release

GEW Kosovo 2014 - Calendar of Activities

November 14, 2014

Starting from early Monday and until late Sunday (17-23 November),…

Press Release

Innovation Centre Kosovo (ICK) sjellë “Startup Grind” nga “Google for Entrepreneurs” edhe në Prishtinë.

August 20, 2014

Press Release

Programerët e Rinj nga Kosova garojnë në “Festival of Code”

July 29, 2014

“Çdokush mund të programojë, duhet vetëm punë dhe përkushtim” deklaroi…

Press Release

Launch of the Solaborate Platform

April 30, 2013

Solaborate platform – the first social network dedicated to tech…


BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo