News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.

CallsBlogNews

Techstars Startup Week in Kosovo:  Explicit in Initiative

October 09, 2020
CallsBlogNews

NASA Space Apps Challenge Prishtina 2020: from the Laptop to the Stars

October 08, 2020
CallsBlogNews

Behind the Lens of Rilind Beqa: A Graduated Trainee’s ICK Journey

October 07, 2020
CallsBlogNews

ICK invites Tech Startups to the Business Incubator

October 02, 2020
CallsBlogNews

Bëhu pjesë e ICK-së! Apliko në thirrjen për bizneset startup

October 01, 2020
AnnouncementsCallsBlogNews

Raiffeisen Bank prezanton programin “Elevator Lab 2020” për Kosovë dhe Shqipëri

October 01, 2020
CallsBlogNews

NASA Space Apps Prishtina vjen online më 2-4 Tetor

September 24, 2020
CallsBlogNews

Rent a Space at ICK

September 24, 2020
CallsBlogNews

Cyber Unity - Programi i avancuar i trajnimeve për Siguri Kibernetike

September 22, 2020
CallsNews

Startup Social Venture Workshop - Turn your social business ideas real

September 21, 2020
CallsNews

Hapen aplikimet për edicionin e tretë të garës “StartUP Social Venture” nga ICK dhe UNICEF

September 21, 2020
CallsBlogNews

Tech Boost – programi për përgatitjen e bizneseve startup për investime

September 17, 2020
CallsBlogNews

PowerUP - Growth Program for SMEs and Startups in the Western Balkans

September 16, 2020
CallsBlogNews

NASA Space Apps 2020: A Digital Stage in a Digital Age

September 11, 2020
CallsBlogNews

Thirrje për kompanitë dhe institucionet: Angazhimi i praktikantëve me pagesë

September 09, 2020
CallsBlogNews

Tech Boost Program – Learn from the best and prepare your startup for investment

September 07, 2020
CallsBlogNews

EBRD Star Venture - Accelerator Program for Startups

September 07, 2020
CallsBlogNews

TechQuartier’s TechTalents: ICK’s Grand Entrance to a Prestigious Creative Opportunity

September 02, 2020
CallsBlogNews

Junior Geeks - programi i shkencës dhe teknologjisë për nxënësit e Kosovës hap aplikimet

July 15, 2020
AnnouncementsCallsBlogNews

Rikthehet “Junior Geeks” programi i shkencës dhe teknologjisë për nxënësit e Kosovës

June 04, 2020
CallsNewsTraining

Ri-shpallje e ftesës për ofertim - Trajnime profesionale për Siguri Kibernetike

May 22, 2020
AnnouncementsCallsNews

Jepi jetë idesë – bëhu pjesë e inkubatorit të biznesit në ICK

March 03, 2020
AnnouncementsCallsNews

Ri-Shpallje E Ftesës Për Shprehje Të Interesit Për Ofrues Të Trajnimit Video Editing Fundamentals

October 22, 2019
AnnouncementsCallsNews

RI-SHPALLJE E FTESËS PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE NË FUSHËN E TEKNOLOGJISË

October 15, 2019
CallsNews

Ftesë publike për Shprehje të Interesit për Ofrues të Trajnimit Profesional në Video Editing Fundamentals!

October 09, 2019
AnnouncementsCalls

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE NË FUSHËN E TEKNOLOGJISË

August 28, 2019
CallsNews

RISHPALLJE E FTESËS (2) PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE NË FUSHËN E TIK

January 28, 2019
Calls

RISHPALLJE E FTESËS (1) PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE NË FUSHËN E TIK

January 24, 2019
Calls

Ftesë për shprehje të interesit për Ofrues të Shërbimeve Profesionale të Fotografisë

January 14, 2019
Calls

FTESË PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE NË FUSHËN E TIK

January 11, 2019
Calls

Ye! Boostcamp Kosovo is Open for Application!

July 20, 2016
Calls

Startup Hub Warsaw — Call for Application

July 20, 2016

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo