News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.

CallsBlogNews

Behind the Lens of Rilind Beqa: A Graduated Trainee’s ICK Journey

October 07, 2020
CallsBlogNews

ICK invites Tech Startups to the Business Incubator

October 02, 2020
CallsBlogNews

Bëhu pjesë e ICK-së! Apliko në thirrjen për bizneset startup

October 01, 2020
AnnouncementsCallsBlogNews

Raiffeisen Bank prezanton programin “Elevator Lab 2020” për Kosovë dhe Shqipëri

October 01, 2020
CallsBlogNews

NASA Space Apps Prishtina vjen online më 2-4 Tetor

September 24, 2020
CallsBlogNews

Rent a Space at ICK

September 24, 2020
CallsNews

Startup Social Venture Workshop - Turn your social business ideas real

September 21, 2020
CallsNews

Hapen aplikimet për edicionin e tretë të garës “StartUP Social Venture” nga ICK dhe UNICEF

September 21, 2020
CallsBlogNews

Tech Boost – programi për përgatitjen e bizneseve startup për investime

September 17, 2020
CallsBlogNews

PowerUP - Growth Program for SMEs and Startups in the Western Balkans

September 16, 2020
CallsBlogNews

NASA Space Apps 2020: A Digital Stage in a Digital Age

September 11, 2020
CallsBlogNews

Thirrje për kompanitë dhe institucionet: Angazhimi i praktikantëve me pagesë

September 09, 2020
BlogNews

It’s A Wrap: Changing Minds Forum between Kosovo and Serbia

September 09, 2020
CallsBlogNews

Tech Boost Program – Learn from the best and prepare your startup for investment

September 07, 2020
CallsBlogNews

EBRD Star Venture - Accelerator Program for Startups

September 07, 2020
CallsBlogNews

TechQuartier’s TechTalents: ICK’s Grand Entrance to a Prestigious Creative Opportunity

September 02, 2020
News

Thirrje për kompanitë dhe institucionet: Angazhimi i praktikantëve me pagesë

August 27, 2020
BlogNews

Business Tuesday: Skills and Recruitment in the Digital Age

August 20, 2020
News

Hapet Smart Home Lab - punëtoria për nxënës dhe studentë të Kosovës

August 17, 2020

Prezantohet “Serra e Mençur” nga Biotech Agriculture

August 12, 2020
News

Changing Minds Forum: Trust through Innovation and Entrepreneurship

August 11, 2020

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo