News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.


Ftesë për shprehje të interesit për ofrues të trajnimeve në fushën e TIK

January 05, 2022
News

Sektori i TIK nga Kosova po merr pjesë në EXPO 2020 në Dubai

December 28, 2021
News

Me, My Food & Climate Change

December 15, 2021

EnergyStats - Call for Proposals

December 08, 2021

ICK në SHBA, Emirate të Bashkuara Arabe dhe Austri gjatë muajit Dhjetor

December 07, 2021

Ambasada e ShBA-së në Prishtinë dhe UN-Habitat Kosova ndajnë 10 mijë euro për ide biznesi që ndikojnë në mjedis

December 06, 2021
News

Metaverse, NFT & Web 3.0 - ngjarja e rradhës në ICK

December 04, 2021

Startup Answers Prishtina - Gara për Ide Biznesi nga Gratë Ndërrmarrëse

December 03, 2021
News

Call for Consultants and Mentors for Women In Tech Founders

November 26, 2021
News

Tirana për 3 ditë me radhë qendra e Inovacionit të Ballkanit Perendimor, Veliaj: Të rinjtë me idetë e tyre janë sot e ardhmja pa barriera e rajonit tonë

November 22, 2021

Elta Bajrami nga Kosova e 6-ta në garën globale të Microsoft Office

November 16, 2021
CallsBlogNews

Përmbyllet Java Globale e Ndërmarrësisë

November 15, 2021
News

Tirana nikoqire e Techstars Startup Weekend Balkans - gara më e madhe në rajon

November 14, 2021

Dita e dytë e Javës së Ndërmarrësisë me theks gratë dhe vajzat në biznes

November 10, 2021
News

Nis Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

November 08, 2021

Java Globale e Ndërmarrësisë (GEW) shënohet në Kosovë për të nëntin vit

November 07, 2021
News

Techstars Startup Weekend Balkans - the largest competition of entrepreneurs in Tirana

November 05, 2021

JusTech – përdorimi i teknologjisë për të përmirësuar qasjen dhe efikasitetin e sistemit të drejtësisë në Kosovë 

October 14, 2021
BlogNews

Signing off another successful year of the Junior Geeks Program with an innovative STEM Camp

October 14, 2021
News

Ministri suedez Per Olsson Fridh viziton Qendrën e Inovacionit (ICK)

October 05, 2021
News

Ministri Krasniqi viziton ICK-në, ofrohet bashkëpunim për e-komunat & “smart cities”

September 24, 2021

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo