News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.

News

Hapet Smart Home Lab - punëtoria për nxënës dhe studentë të Kosovës

August 17, 2020

Prezantohet “Serra e Mençur” nga Biotech Agriculture

August 12, 2020
News

Changing Minds Forum: Trust through Innovation and Entrepreneurship

August 11, 2020
BlogNews

A Fashionista’s Metamorphosis: A dressing choice, not the only choice

August 10, 2020
News

ICK Newsletter (January-June 2020)

August 06, 2020

10 nxënës fillojnë punën praktike në fushën e TIK

August 03, 2020
News

ICK dhe Komuna e Prishtinës nënshkruajnë marrëveshje për organizimin e “Startup Weekend Prishtina”

August 03, 2020
BlogNews

Autonet -  sistemi i parë i Ankandeve Online për vetura

July 30, 2020
BlogNews

Honk a bid for Autonet: The First Online Auction System bringing international standards in Kosovo!

July 28, 2020
News

Organizohet Kampionati Botëror i Ndërmarrësisë – Kosova pjesëmarrëse

July 23, 2020

Entrepreneurship World Cup - Call for Global Competitors

July 23, 2020

Startup Ecosystem in Kosovo - Needs Evaluation Report

July 21, 2020

Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera

July 20, 2020
BlogNews

Boots and Ties: Mindfulness of Mountainous Proportions!

July 16, 2020
CallsBlogNews

Junior Geeks - programi i shkencës dhe teknologjisë për nxënësit e Kosovës hap aplikimet

July 15, 2020
BlogNews

The “Junior Geeks” Science and Tech Program for Kosovo students is finally here!

July 15, 2020
BlogNews

Thirrje për kompanitë e TIK për angazhimin e praktikantëve

July 09, 2020
BlogNews

Graduated Trainees Turned Interns

June 29, 2020
BlogNews

Mentoring in pandemic times

June 25, 2020

Lansohet dua.com, aplikacioni që bashkon shqiptarët në mbarë botën

June 22, 2020
BlogNews

Symbolt: Freeing Creativity from Manual Work

June 18, 2020

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo