News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.

News

Fillon “DevCamp” për inovacione në sistemin e drejtësisë nga USAID Kosovo & ICK

September 19, 2023

ICK po e përfaqëson Kosovën në programin për ICT & Inovacion në Japoni

September 16, 2023
News

USAID Kosovo & ICK hapin aplikimet për programin “JusTech 2023” – gara për zgjidhjet digjitale në Sistemin e Drejtësisë

September 04, 2023
Calls

Thirrje për kompanitë e TIK & Institucione: Angazhimi i praktikantëve

August 16, 2023

ICT Skills Development Program - Inspiring the vision of the future

August 10, 2023
News

Departamenti Amerikan i Shtetit mblodhi në Prishtinë ndërmarrës nga Ballkani

July 18, 2023

Coca-Cola HBC Kosova dhe ICK prezantojnë programin “Shaping the Future”

July 12, 2023
Blog

Unlocking Innovation: The Role of UX Research in Driving Breakthroughs

June 26, 2023
News

Unlocking Business Growth with AI:A 4-Step AI Business Strategy for Executive Leaders

June 01, 2023
News

Albanian Developers Conference: Një eksplorim i zhvillimit teknologjik, rritjes dhe inovacionit

May 18, 2023
News

Administratorja e USAID, Samantha Power viziton ICK-në dhe takohet me komunitetin e ICT

May 12, 2023

Thirrje për kompanitë e TIK: Angazhimi i praktikantëve

May 02, 2023

RI-SHPALLJE e Ftesës për shprehje të interesit për ofrues të trajnimeve në fushën e TIK

April 18, 2023
News

Ftesë për shprehje të interesit për ofrues të trajnimeve në fushën e TIK

April 07, 2023
Blog

KidsDay – aplikacioni për rritjen e mbarë të fëmijës tuaj

March 01, 2023

RI-SHPALLJE e Ftesës për shprehje të interesit për ofrues të trajnimeve në fushën e TIK

February 14, 2023
AnnouncementsCallsBlog

Ftesë për shprehje të interesit për ofrues të trajnimeve në fushën e TIK

February 03, 2023

Departamenti Amerikan i Shtetit lanson programin “Innovate the Balkans”

December 22, 2022
News

The US Department of State launches “Innovate the Balkans” Program

December 22, 2022
Article

Design Thinking Approach to Drive Innovation in the Public Sector

December 21, 2022
News

Gov4SAA - Programi i Inovacionit për Nëpunësit Civilë përmbyllë fazën e parë

December 20, 2022

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo