News

The latest news and updates from the Innovation Centre Kosovo.

CallsBlogNews

NASA Space Apps Prishtina vjen online më 2-4 Tetor

September 24, 2020
CallsBlogNews

Rent a Space at ICK

September 24, 2020
CallsBlogNews

Cyber Unity - Programi i avancuar i trajnimeve për Siguri Kibernetike

September 22, 2020
CallsNews

Startup Social Venture Workshop - Turn your social business ideas real

September 21, 2020
CallsNews

Hapen aplikimet për edicionin e tretë të garës “StartUP Social Venture” nga ICK dhe UNICEF

September 21, 2020
CallsBlogNews

Tech Boost – programi për përgatitjen e bizneseve startup për investime

September 17, 2020
CallsBlogNews

PowerUP - Growth Program for SMEs and Startups in the Western Balkans

September 16, 2020
CallsBlogNews

NASA Space Apps 2020: A Digital Stage in a Digital Age

September 11, 2020
CallsBlogNews

Thirrje për kompanitë dhe institucionet: Angazhimi i praktikantëve me pagesë

September 09, 2020
BlogNews

It’s A Wrap: Changing Minds Forum between Kosovo and Serbia

September 09, 2020
CallsBlogNews

Tech Boost Program – Learn from the best and prepare your startup for investment

September 07, 2020
CallsBlogNews

EBRD Star Venture - Accelerator Program for Startups

September 07, 2020
CallsBlogNews

TechQuartier’s TechTalents: ICK’s Grand Entrance to a Prestigious Creative Opportunity

September 02, 2020
News

Thirrje për kompanitë dhe institucionet: Angazhimi i praktikantëve me pagesë

August 27, 2020
BlogNews

Business Tuesday: Skills and Recruitment in the Digital Age

August 20, 2020
News

Hapet Smart Home Lab - punëtoria për nxënës dhe studentë të Kosovës

August 17, 2020

Prezantohet “Serra e Mençur” nga Biotech Agriculture

August 12, 2020
News

Changing Minds Forum: Trust through Innovation and Entrepreneurship

August 11, 2020
BlogNews

A Fashionista’s Metamorphosis: A dressing choice, not the only choice

August 10, 2020
News

ICK Newsletter (January-June 2020)

August 06, 2020

10 nxënës fillojnë punën praktike në fushën e TIK

August 03, 2020
News

ICK dhe Komuna e Prishtinës nënshkruajnë marrëveshje për organizimin e “Startup Weekend Prishtina”

August 03, 2020
BlogNews

Autonet -  sistemi i parë i Ankandeve Online për vetura

July 30, 2020
BlogNews

Honk a bid for Autonet: The First Online Auction System bringing international standards in Kosovo!

July 28, 2020
News

Organizohet Kampionati Botëror i Ndërmarrësisë – Kosova pjesëmarrëse

July 23, 2020

Entrepreneurship World Cup - Call for Global Competitors

July 23, 2020

Startup Ecosystem in Kosovo - Needs Evaluation Report

July 21, 2020

Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera

July 20, 2020
BlogNews

Boots and Ties: Mindfulness of Mountainous Proportions!

July 16, 2020
CallsBlogNews

Junior Geeks - programi i shkencës dhe teknologjisë për nxënësit e Kosovës hap aplikimet

July 15, 2020
BlogNews

The “Junior Geeks” Science and Tech Program for Kosovo students is finally here!

July 15, 2020
BlogNews

Thirrje për kompanitë e TIK për angazhimin e praktikantëve

July 09, 2020
BlogNews

Graduated Trainees Turned Interns

June 29, 2020
BlogNews

Mentoring in pandemic times

June 25, 2020

Lansohet dua.com, aplikacioni që bashkon shqiptarët në mbarë botën

June 22, 2020
BlogNews

Symbolt: Freeing Creativity from Manual Work

June 18, 2020
BlogNews

Marching on with our best foot forward: Internship Success at ICK

June 12, 2020

The “Junior Geeks” Science and Technology Program for Kosovo students is back!

June 04, 2020
AnnouncementsCallsBlogNews

Rikthehet “Junior Geeks” programi i shkencës dhe teknologjisë për nxënësit e Kosovës

June 04, 2020
News

Commencing with Expanse: ICK’s New Quarters

June 01, 2020

A House Full of Startups: A New Generation of Ideas Begins

May 29, 2020
CallsNewsTraining

Ri-shpallje e ftesës për ofertim - Trajnime profesionale për Siguri Kibernetike

May 22, 2020

Ri-shpallje e ftesë për ofertim - Trajnim profesional në Social Media Management

May 22, 2020
News

Ri shpallje e ftesë për ofertim - Trajnim profesional në Python Programming

May 22, 2020

Dhuro: Giving Back To the People, From the People

May 20, 2020
News

Kërko dhe ofro ndihmë online me “Dhuro” App

May 17, 2020

Programe profesionale të trajnimit për IT

May 16, 2020
BlogNews

Videosinteza Brushes up: Your Story, Animated

May 06, 2020
BlogNews

Removing the Shackles of Expectations: International Day of Girls in ICT

April 23, 2020

Kosovo’s ICT Community Responds to Coronavirus: How Far We’ve Come

April 17, 2020
News

Fillon Akademia Online për mësimin e kodimit për vajzat dhe gratë nga Kosova

April 14, 2020
News

ICK enters partnership with Ernst & Young

April 14, 2020
News

Startup Energy Boost recipe: Tech Boost Program!

April 09, 2020

Startup businesses in the face of COVID-19 pandemic in Kosovo (Research and Recommendations)

April 09, 2020
News

Bizneset startup përballë pandemisë COVID-19 në Kosovë (hulumtim dhe rekomandime)

April 08, 2020

Hack the Crisis Kosova me shumë zgjidhje digjitale për sfidat e COVID-19

April 08, 2020

Hack the Crisis: Continuity with our Community

April 06, 2020
News

Kompania kosovare “Formon” prezanton ventilatorin për frymëmarrje VentCore

March 30, 2020

Online Challenge: Hack the Crisis Kosova

March 28, 2020

Hack the Crisis Kosova – gara online për sfidat e COVID19

March 26, 2020
News

Ndikimi i Coronavirusit në Kosovë: Pyetësor nga ICK për bizneset startup

March 25, 2020

Viral Impact: How We Grow as We Go

March 18, 2020
News

Vianova Health dhe Zombie Soup i dhurojnë Qeverisë së Kosovës “Kosova.Health” për parandalimin e Koronavirusit

March 18, 2020

Stand Up Economist

March 12, 2020

Bursa për mësimin e kodimit nga ICK dhe Coding Dojo

March 11, 2020
News

“dua.com”: Connecting Albanians Worldwide

March 09, 2020
BlogNews

Ambasada e Norvegjisë dhe ICK ndihmojnë bizneset startup dhe sektorin e TIK

March 09, 2020
AnnouncementsCallsNews

Jepi jetë idesë – bëhu pjesë e inkubatorit të biznesit në ICK

March 03, 2020
News

Programe profesionale të trajnimit për IT

February 27, 2020
News

Tech Boost Program with EFSE and Startup Wise Guys

February 26, 2020
Announcements

Entrepreneurship is a Woman - new collaboration with COSME through Erasmus for Young Entrepreneurs

February 21, 2020
NewsArticle

ICK 2019 Year in Review

February 14, 2020
BlogNewsArticle

South-Eastern Europe Junior Diplomats visit Kosovo’s Innovative Environment

February 13, 2020

Programi i trajnimit dhe punës praktike me pagesë në fushën e TIK

February 12, 2020
News

81 nxënës gati për tregun e punës në sektorin e TIK

February 07, 2020
News

Investim 10 Milion Dollarë në Kompaninë Solaborate

February 04, 2020
BlogNews

The New Turn with the Interns

January 28, 2020
Blog

Startup Social Venture 2nd Edition: Return of the Creativity

January 13, 2020
News

15 të rinj fillojnë punën praktike në fushën e TIK

January 08, 2020
News

Hapen aplikimet për edicionin e dytë të garës “StartUP Social Venture” nga ICK dhe UNICEF

December 02, 2019
News

2nd Startup Social Venture Workshop - Turn your ideas real

December 02, 2019
BlogNews

Global Entrepreneurship Weekend: The Grand Finale

November 25, 2019
BlogNews

Global Entrepreneurship Day 5: Reaching the farthest reaches

November 23, 2019
News

Global Entrepreneurship Week Kosovo: The 4th Victory for the Entrepreneurial Community

November 22, 2019
BlogNews

Global Entrepreneurship Week Kosovo Day 3

November 21, 2019
BlogNews

Global Entrepreneurship Week: The 2nd Coming

November 20, 2019
BlogNews

Global Entrepreneurship Week: Blast-off with play-offs

November 19, 2019
News

Fondi për Inovacion hap thirrjen e tretë për bizneset nga Kosova

November 19, 2019
BlogNews

Global Entrepreneurship Week 2019: That Time of The Year

November 11, 2019
News

LifestylediagnostiX: The Value We Can Bring to The World

November 06, 2019
BlogNews

ICK’s Startup Innovation Fair: A Conclusion of KosICT’s Innovative Shine

October 30, 2019
Blog

NASA SpaceApps Challenge Finale: To Infinity, and Beyond!

October 23, 2019
AnnouncementsCallsNews

Ri-Shpallje E Ftesës Për Shprehje Të Interesit Për Ofrues Të Trajnimit Video Editing Fundamentals

October 22, 2019
News

Fillon edicioni i pestë i garës NASA Space Apps në Prishtinë

October 19, 2019

NASA SpaceApps Challenge: Commencing Count-down, Engines On

October 19, 2019
AnnouncementsCallsNews

RI-SHPALLJE E FTESËS PËR SHPREHJE TË INTERESIT PËR OFRUES TË TRAJNIMEVE NË FUSHËN E TEKNOLOGJISË

October 15, 2019
CallsNews

Ftesë publike për Shprehje të Interesit për Ofrues të Trajnimit Profesional në Video Editing Fundamentals!

October 09, 2019
News

Anulim i ri-shpallje e ftesës për shprehje të interesit për ofrues të trajnimit Adobe Premiere Pro

October 04, 2019
Blog

DyVo asks: “Trash or Treasure?”

October 02, 2019
BlogNews

Startup Social Venture Workshop: The Kindness Within, Episodes 2 and 3

September 23, 2019

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo