jCoders

Një çmim sugjeruar nga Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, Femra e Vitit në TIK dëshmoi një sukses të vërtetë në adresimin e hendekut gjinor në sektorin e teknologjisë së informacionit ku 30 % e kandidatëve ishin femra këtë edicion. Çmimi u rrëmbye nga Erisa Terolli ndërsa dy finalistet e tjera ishin Klea Mertenika dhe Arta Shehu Zaimi.

Me shume

ICK Success Stories

jCoders

Arta Shehu Zaimi finaliste në ICT Awards për cimimin Femra e vitit në TIK

Formon

Kompania Formon fiton çmimin “Inovacioni i Vitit” në ceremoninë Gala të ICT Awards, me produktin e tyre “Formon Core”.

gjirafa.com

Kompania Gjirafa, dikur pjesë e inkubatorit të ICK, bënë të njohur për publikun investimin 2 milionë dollarësh për të zhvilluar shërbimet e bazuara në internet për shqipfolësit në Ballkan dhe në mbarë botën.


BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo