gjirafa.com

“Investimi është më shumë se sa një bast për potencialin shpërthyes të ekonominë së Ballkanit, i cili do të na ndihmojë të përshpejtojmë këtë rritje duke i ofruar rajonit shërbime online të cilat kurrë më parë nuk janë parë”,  Drejtori Ekzekutiv i Gjirafa, Mërgim Cahani.

Me shume

ICK Success Stories

jCoders

Arta Shehu Zaimi finaliste në ICT Awards për cimimin Femra e vitit në TIK

Formon

Kompania Formon fiton çmimin “Inovacioni i Vitit” në ceremoninë Gala të ICT Awards, me produktin e tyre “Formon Core”.

gjirafa.com

Kompania Gjirafa, dikur pjesë e inkubatorit të ICK, bënë të njohur për publikun investimin 2 milionë dollarësh për të zhvilluar shërbimet e bazuara në internet për shqipfolësit në Ballkan dhe në mbarë botën.


BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo