Formon

Kompania Formon fiton çmimin “Inovacioni i Vitit” në ceremoninë Gala të ICT Awards, me produktin e tyre “Formon Core”.

“Formon” prodhuesi i parë rajonal i Desktop 3D Printerëve, janë shpallur fitues të çmimit “Inovacioni i Vitit” në Albanian ICT Awards. Ceremonia u organizua nën patronatin e kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, në Tiranë.

Me shume

ICK Success Stories

jCoders

Arta Shehu Zaimi finaliste në ICT Awards për cimimin Femra e vitit në TIK

Formon

Kompania Formon fiton çmimin “Inovacioni i Vitit” në ceremoninë Gala të ICT Awards, me produktin e tyre “Formon Core”.

gjirafa.com

Kompania Gjirafa, dikur pjesë e inkubatorit të ICK, bënë të njohur për publikun investimin 2 milionë dollarësh për të zhvilluar shërbimet e bazuara në internet për shqipfolësit në Ballkan dhe në mbarë botën.


BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo