Success Stories

Startup accomplishments

There have been plenty of startups who have crossed and succeeded at ICK. Below is one of them; LabBox won the golden medal in Startup Games in Britain as part of Western Balkans Summit hosted in London.

ICK Success Stories

jCoders

Arta Shehu Zaimi finaliste në ICT Awards për cimimin Femra e vitit në TIK

Formon

Kompania Formon fiton çmimin “Inovacioni i Vitit” në ceremoninë Gala të ICT Awards, me produktin e tyre “Formon Core”.

gjirafa.com

Kompania Gjirafa, dikur pjesë e inkubatorit të ICK, bënë të njohur për publikun investimin 2 milionë dollarësh për të zhvilluar shërbimet e bazuara në internet për shqipfolësit në Ballkan dhe në mbarë botën.


BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo