Entrepreneurship Bootcamp


More Event Galleries

Startup Social Venture Workshop 2nd Edition

Startup Social Venture Workshop 2nd Edition

Global Entrepreneurship Week Kosovo 2019

Global Entrepreneurship Week Kosovo 2019

Career Camp

Event: Career Camp

Career Camp

Google Developers Prishtina Meetup

Event: Google Developers Prishtina Meetup

Google Developers Prishtina Meetup

Startup & Innovation Fair (part of KosICT)

Event: Startup & Innovation Fair 2019

Startup & Innovation Fair (part of KosICT)

Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

Event: Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

Public Launch of JIROO Platform

Event: JIROO - Your Journey Platform

Public Launch of JIROO Platform

NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

Event: NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

Startup Talks with Raiffeisen Bank

Event: Startup Talks with Raiffeisen Bank

Startup Talks with Raiffeisen Bank

Startup Social Venture Workshop

Event: Startup Social Venture Workshop

 Startup Social Venture Workshop

IT Hosting Infrastructure Workshop

Event: IT Hosting Infrastructure Workshop

 IT Hosting Infrastructure Workshop

Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

Event: Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

Let’s Claritask Now & Network After

Event: Let’s Claritask Now & Network After

Let’s Claritask Now & Network After

Trying shoes with Happy Feet

Event: Trying shoes with Happy Feet

Trying shoes with Happy Feet

Entrepreneurship Bootcamp

Event: Entrepreneurship Bootcamp

Entrepreneurship Bootcamp

Angel Club Pitch Night

Event: Angel Club Pitch Night

Angel Club Pitch Night

Teco Chat App - Demo

Event: Teco Chat App - Demo

 Teco Chat App - Demo

Startup Weekend Prishtina 2019

Event: Startup Weekend Prishtina 2019

Startup Weekend Prishtina 2019

Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

Event: Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

Kosovo Open Data Visualisation Challenge

Event: Kosovo Open Data Visualisation Challenge

Kosovo Open Data Visualisation Challenge

Elevator Lab Challenge 2019 | Launching ceremony

Elevator Lab Challenge 2019 | Launching ceremony

Startup Live Pristina | Boost your startup

Event: Startup Live Pristina — boost your startup

Startup Live Pristina | Boost your startup

Fuckup Nights Prishtina Vol. XV

Event: FuckUp Nights Prishtina Vol. XV

Fuckup Nights Prishtina Vol. XV

Startup Knowledge for All with Asetila Köstinger

Event: Startup Knowledge for All with Asetila Köstinger

Startup Knowledge for All with Asetila Köstinger

How Kosovo Can Become The Next Major Tech Hub

Event: How Kosovo Can Become The Next Major Tech Hub

How Kosovo Can Become The Next Major Tech Hub

Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

Event: Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

 Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

Digital Girls of the Year Regional Event

Digital Girls of the Year Regional Event

Global Mentoring Walk Kosova 2019

Event: Global Mentoring Walk Kosova 2019

 Global Mentoring Walk Kosova 2019

Making books with Irma Boom “The Queen of Books” — Events

Event: Making books with Irma Boom “The Queen of Books”

 Making books with Irma Boom “The Queen of Books” — Events

Launching Junior Geeks

Event: Launching Junior Geeks

 Launching Junior Geeks

You`re Somebody`s Type

Event: You`re Somebody`s Type

 You`re Somebody`s Type

Toastmasters Prishtina Episode 1

Event: Toastmasters Prishtina Episode 1

 Toastmasters Prishtina Episode 1

Startup Grind Prishtina presents Albert Colomer (BAN Catalunya) — Events

Event: Startup Grind Prishtina presents Albert Colomer (BAN Catalunya)

 Startup Grind Prishtina presents Albert Colomer (BAN Catalunya) — Events

Techstars Startup Weekend Prishtina 2018

Event: Techstars Startup Weekend Prishtina 2018

 Techstars Startup Weekend Prishtina 2018

Launching Digital Girls of the Year Kosovo

Event: Launching Digital Girls of the Year Kosovo

 Launching Digital Girls of the Year Kosovo

NASA Space Apps Prishtina 2018 — Events

Event: NASA Space Apps Prishtina 2018

 NASA Space Apps Prishtina 2018 — Events

Startup & Innovation Fair 2018

Event: Startup & Innovation Fair 2018

Startup & Innovation Fair 2018

Lansimi i platformës “TePazari”

Event: Lansimi i platformës “TePazari”

Lansimi i platformës “TePazari”

Regional ICT Study Presentation

Event: Regional ICT Study Presentation

Regional ICT Study Presentation

Social Impact Award Ceremony

Event: Social Impact Award Ceremony

Social Impact Award Ceremony

Dhuro gjak për të aksidentuarit nëpër rrugët e Kosovës

Event: Dhuro gjak për të aksidentuarit nëpër rrugët e Kosovës

 Dhuro gjak për të aksidentuarit nëpër rrugët e Kosovës

Intellectual Property Workshop

Event: Intellectual Property Workshop

Intellectual Property Workshop

Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

Event: Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

Smart Home European

Smart Home European

Design Thinking Forum in Prishtina

Event: Design Thinking Forum in Prishtina

Design Thinking Forum in Prishtina

SLUSH GIA 2018

Event: SLUSH GIA 2018 - Local Pitching Competition Kosovo

 SLUSH GIA 2018

The Shortcut School of Startups

Event: The Shortcut School of Startups

The Shortcut School of Startups

Cyber Defense Forum

Event: Cyber Defense Forum

Cyber Defense Forum

Lansimi i programit për financimin e NVM-ve dhe StartUp-eve

Event: Lansimi i programit për financimin e NVM-ve dhe StartUp-eve

Lansimi i programit për financimin e NVM-ve dhe StartUp-eve

Startup Bootcamp #2

Event: Startup Bootcamp #2

Startup Bootcamp #2

Product Management Essentials with Ljuba Youngblom

Event: Product Management Essentials with Ljuba Youngblom

Product Management Essentials with Ljuba Youngblom

Social Impact Weekend Mitrovica

Event: Social Impact Weekend Mitrovica

Social Impact Weekend Mitrovica

Rockstart Answers Prishtina #4

Event: Rockstart Answers Prishtina #4

Rockstart Answers Prishtina #4

Startup Grind Prishtina Hosts Hana Qerimi

Event: Startup Grind Prishtina Hosts Hana Qerimi

Startup Grind Prishtina Hosts Hana Qerimi

Autopjese - Ks Launching Event

Event: Autopjese - Ks Launching Event

Autopjese - Ks Launching Event

Social Impact Weekend Prishtina

Event: Social Impact Weekend Prishtina

 Social Impact Weekend Prishtina

Cyber Law Conference

Event: Cyber Law Conference

Cyber Law Conference

Të drejtat pronësore intelektuale në Kosovë

Event: Të drejtat pronësore intelektuale në Kosovë

Të drejtat pronësore intelektuale në Kosovë

Rockstart Answers Prishtina #3

Event: Rockstart Answers Prishtina #3

Rockstart Answers Prishtina #3

Chat with Dhurata Hoxha (Minister of European Integration)

Event: Chat with Dhurata Hoxha (Minister of European Integration)

Chat with Dhurata Hoxha (Minister of European Integration)

Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

Event: Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

Startup Grind Prishtina presents Visar Ramajli (KIVO)

Event: Startup Grind Prishtina presents Visar Ramajli (KIVO)

 Startup Grind Prishtina presents Visar Ramajli (KIVO)

Startup Bootcamp

Event: Startup Bootcamp

Startup Bootcamp

Kick Off Social Impact Award

Event: Kick Off Social Impact Award

Kick Off Social Impact Award

Cryptocurrencies Talk

Event: 2nd TALK - Cryptocurrencies

Cryptocurrencies Talk

Podim Conference 2018

Event: Podim Conference 2018

Podim Conference 2018

Odds of Roller - Launching event

Event: Odds of Roller - Launching event

Odds of Roller - Launching event

FEBRUARY 15, 2018 @ 10:00 Kosova Digjitale 2018 - Open Day

Event: Kosova Digjitale 2018 - Open Day

 FEBRUARY 15, 2018 @ 10:00  Kosova Digjitale 2018 - Open Day

FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII

Event: FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII

FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII

Startup Weekend Prishtina 2017

Event: Startup Weekend Prishtina 2017

 Startup Weekend Prishtina 2017

Startup Grind presents Besim Beqaj (Minister of Innovation)

Event: Startup Grind presents Besim Beqaj (Minister of Innovation)

 Startup Grind presents Besim Beqaj (Minister of Innovation)

Startup&Grow with QuickBooks Online

Event: Startup&Grow with QuickBooks Online

Startup&Grow with QuickBooks Online

Rockstart Answers Prishtina #2

Event: Rockstart Answers Prishtina #2

Rockstart Answers Prishtina #2

Startup Grind Prishtina Host Ms. Paige Viren from the Michigan State University


EYA Digital Expert Forum 2017

Event: EYA Digital Expert Forum 2017

EYA Digital Expert Forum 2017

Cyber Defense Week

Event: Cyber Defense Week

Cyber Defense Week

Kosict Previous Photos

Kosict Previous Photos

Artificial Intelligence for Startups (GIST TechConnect Webinar)

Event: Artificial Intelligence for Startups (GIST TechConnect Webinar)

Artificial Intelligence for Startups (GIST TechConnect Webinar)

Business Tuesday : Topic Trends and Challenges in Consulting Industry

Event: Business Tuesday : Topic Trends and Challenges in Consulting Industry

Business Tuesday : Topic Trends and Challenges in Consulting Industry

FuckUp Nights Prishtina vol.Xll

Event: FuckUp Nights Prishtina vol.Xll

FuckUp Nights Prishtina vol.Xll

Heroes Come in all Types and Sizes

Event: Heroes Come in all Types and Sizes

Heroes Come in all Types and Sizes

SLUSH GIA 2017 - Local Pitching Competition Kosovo

Event: SLUSH GIA 2017 - Local Pitching Competition Kosovo

SLUSH GIA 2017 - Local Pitching Competition Kosovo

Startup Grind Prishtina Hosted Nik Myftari (Spotted)

Event: Startup Grind Prishtina Hosted Nik Myftari (Spotted)

Startup Grind Prishtina Hosted Nik Myftari (Spotted)

You’re Somebody’s Type

Event: You`re Somebody`s Type

You’re Somebody’s Type

Startup Meetup (and Party)

Event: Startup Meetup (and Party)

Startup Meetup (and Party)

Social Media Predictions & Trends 2017

Event: Social Media Predictions & Trends 2017

Social Media Predictions & Trends 2017

Kosovo’s Startup Ecosystem | Startup Europe Week

Event: Kosovo’s Startup Ecosystem | Startup Europe Week

Kosovo’s Startup Ecosystem | Startup Europe Week

Microsoft4StartUp story by Nina Sindija

Event: Microsoft4StartUp story by Nina Sindija

Microsoft4StartUp story by Nina Sindija

Startup Weekend Prishtina

Event: Startup Weekend Prishtina

Startup Weekend Prishtina

GIST TechConnect - Failing Forward: Using Setbacks to Drive Success

Event: GIST TechConnect - Failing Forward: Using Setbacks to Drive Success

GIST TechConnect - Failing Forward: Using Setbacks to Drive Success

Fuckup Nights Prishtina VOL.X

Event: Fuckup Nights Prishtina VOL.X

Fuckup Nights Prishtina VOL.X

Startup Grind Pristina #13 hosts Peter Corbett (iStrategyLabs)

Event: Startup Grind Pristina #13 hosts Peter Corbett (iStrategyLabs)

Startup Grind Pristina #13 hosts Peter Corbett (iStrategyLabs)

Startup Grind Hosts Visar Kelmendi (RUGOVE)

Event: Startup Grind Hosts Visar Kelmendi (RUGOVE)

Startup Grind Hosts Visar Kelmendi (RUGOVE)

Startup Grind With Mimoza Kusari-Lila

Event: Startup Grind Hosts Mimoza Kusari Lila

Startup Grind With Mimoza Kusari-Lila

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo