Arkitektura dhe Pasioni - bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden) 


More Event Galleries

Business Tuesday: Investing in Startups

Event: Business Tuesday: Investing in Startups

Business Tuesday: Investing in Startups

NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)

Event: NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)

NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)

The Social Dilemma (Aftermath & Business Perspective)

Event: The Social Dilemma (Aftermath & Business Perspective)

The Social Dilemma (Aftermath & Business Perspective)

Startup Grind Prishtina presents Shukri Mustafa (Raiffeisen Bank)

Event: Startup Grind Prishtina presents Shukri Mustafa (Raiffeisen Bank)

Startup Grind Prishtina presents Shukri Mustafa (Raiffeisen Bank)

Startup Social Venture Workshop (Online Edition)

Event: Startup Social Venture Workshop (Online Edition)

Startup Social Venture Workshop (Online Edition)

Elevator Lab 2020 | Info Session

Event: Elevator Lab 2020 | Info Session

 Elevator Lab 2020 | Info Session

Erasmus for Entrepreneurs: Opportunities for Young Entrepreneurs (Online Event)

Event: Erasmus for Entrepreneurs: Opportunities for Young Entrepreneurs (Online Event)

Erasmus for Entrepreneurs: Opportunities for Young Entrepreneurs (Online Event)

Starting a Business during a Pandemic

Event: Starting a Business during a Pandemic

Starting a Business during a Pandemic

How to Get to Top Accelerators? Online session with Startup Yard

Event: How to Get to Top Accelerators? Online session with Startup Yard

How to Get to Top Accelerators? Online session with Startup Yard

Startup Grind Prishtina presents Blin Zeqiri (Art-House)

Event: Startup Grind Prishtina presents Blin Zeqiri (Art-House)

Startup Grind Prishtina presents Blin Zeqiri (Art-House)

Pitch and Awards Ceremony - Elevator Lab 2020

Event: Pitch and Awards Ceremony - Elevator Lab 2020

Pitch and Awards Ceremony - Elevator Lab 2020

Boots and Ties - Outdoor Adventures & Entrepreneurial Mindfulness

Event: Boots and Ties - Outdoor Adventures & Entrepreneurial Mindfulness

Boots and Ties - Outdoor Adventures & Entrepreneurial Mindfulness

Social Media Marketing Training

 Social Media Marketing Training

Graphic Design Training

 Graphic Design Training

Business Tuesday: Investing in Startups

Event: Business Tuesday: Investing in Startups

 Business Tuesday: Investing in Startups

React JS Training

 React JS Training

PHP7 Web Application Training

PHP7 Web Application Training

Kurs për Fotografi me Artan Korenica

Kurs për Fotografi me Artan Korenica

Changing Minds Forum: Trust through innovation and entrepreneurship

Event: Changing Minds Forum: Trust through innovation and entrepreneurship

Changing Minds Forum: Trust through innovation and entrepreneurship

Business Tuesday: Shkathtësitë & Rekrutimet në Epokën Digjitale

Event: Business Tuesday: Shkathtësitë & Rekrutimet në Epokën Digjitale

 Business Tuesday: Shkathtësitë & Rekrutimet në Epokën Digjitale

Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera

Event: Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera

Digjitalizimi i Pagesave në Kosovë - Prezantimi Zyrtar i Paysera

Startup Coffee Jam (Business Tuesday)

Event: Startup Coffee Jam (Business Tuesday)

 Startup Coffee Jam (Business Tuesday)

Startup Grind Prishtina presents Valon Asani

Event: Startup Grind Prishtina presents Valon Asani

 Startup Grind Prishtina presents Valon Asani

NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)

 NASA Space Apps Challenge Prishtina (Online)

Startup Social Venture Workshop 2nd Edition

Startup Social Venture Workshop 2nd Edition

Global Entrepreneurship Week Kosovo 2019

Global Entrepreneurship Week Kosovo 2019

Career Camp

Event: Career Camp

Career Camp

Google Developers Prishtina Meetup

Event: Google Developers Prishtina Meetup

Google Developers Prishtina Meetup

Startup & Innovation Fair (part of KosICT)

Event: Startup & Innovation Fair 2019

Startup & Innovation Fair (part of KosICT)

Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

Event: Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

Nga Apoloni te Artemida: Dekada fluturimi në hapësirë

Public Launch of JIROO Platform

Event: JIROO - Your Journey Platform

Public Launch of JIROO Platform

NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

Event: NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

NASA Space Apps Challenge Prishtina 2019

Startup Talks with Raiffeisen Bank

Event: Startup Talks with Raiffeisen Bank

Startup Talks with Raiffeisen Bank

EqualiTECH - Human Rights Hackathon

Event: EqualiTECH - Human Rights Hackathon

EqualiTECH - Human Rights Hackathon

Startup Social Venture Workshop

Event: Startup Social Venture Workshop

 Startup Social Venture Workshop

Arkitektura dhe Pasioni - bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden) 

Event: Arkitektura dhe Pasioni - bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden)

 Arkitektura dhe Pasioni - bashkëbisedim me Ideal Vejsa (Maden) 

IT Hosting Infrastructure Workshop

Event: IT Hosting Infrastructure Workshop

 IT Hosting Infrastructure Workshop

Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

Event: Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

Lecture: Future Disruptors Reshaping Industries

Let’s Claritask Now & Network After

Event: Let’s Claritask Now & Network After

Let’s Claritask Now & Network After

TEMISES

TEMISES

Trying shoes with Happy Feet

Event: Trying shoes with Happy Feet

Trying shoes with Happy Feet

Entrepreneurship Bootcamp

Event: Entrepreneurship Bootcamp

Entrepreneurship Bootcamp

Angel Club Pitch Night

Event: Angel Club Pitch Night

Angel Club Pitch Night

Cyber Academy Certification

Cyber Academy Certification

Teco Chat App - Demo

Event: Teco Chat App - Demo

 Teco Chat App - Demo

Startup Weekend Prishtina 2019

Event: Startup Weekend Prishtina 2019

Startup Weekend Prishtina 2019

Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

Event: Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

Startup Grind Prishtina presents Lorik Cana

Kosovo Open Data Visualisation Challenge

Event: Kosovo Open Data Visualisation Challenge

Kosovo Open Data Visualisation Challenge

Elevator Lab Challenge 2019 | Launching ceremony

Elevator Lab Challenge 2019 | Launching ceremony

Startup Live Pristina | Boost your startup

Event: Startup Live Pristina — boost your startup

Startup Live Pristina | Boost your startup

Fuckup Nights Prishtina Vol. XV

Event: FuckUp Nights Prishtina Vol. XV

Fuckup Nights Prishtina Vol. XV

Startup Knowledge for All with Asetila Köstinger

Event: Startup Knowledge for All with Asetila Köstinger

Startup Knowledge for All with Asetila Köstinger

Startup Grind Prishtina hosts Agon Gashi (Meridian Express)

Event: Startup Grind Prishtina hosts Agon Gashi (Meridian Express)

Startup Grind Prishtina hosts Agon Gashi (Meridian Express)

How Kosovo Can Become The Next Major Tech Hub

Event: How Kosovo Can Become The Next Major Tech Hub

How Kosovo Can Become The Next Major Tech Hub

Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

Event: Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

 Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

Digital Girls of the Year Regional Event

Digital Girls of the Year Regional Event

Global Mentoring Walk Kosova 2019

Event: Global Mentoring Walk Kosova 2019

 Global Mentoring Walk Kosova 2019

Making books with Irma Boom “The Queen of Books” — Events

Event: Making books with Irma Boom “The Queen of Books”

 Making books with Irma Boom “The Queen of Books” — Events

Launching Junior Geeks

Event: Launching Junior Geeks

 Launching Junior Geeks

You`re Somebody`s Type

Event: You`re Somebody`s Type

 You`re Somebody`s Type

Toastmasters Prishtina Episode 1

Event: Toastmasters Prishtina Episode 1

 Toastmasters Prishtina Episode 1

Startup Grind Prishtina presents Albert Colomer (BAN Catalunya) — Events

Event: Startup Grind Prishtina presents Albert Colomer (BAN Catalunya)

 Startup Grind Prishtina presents Albert Colomer (BAN Catalunya) — Events

Techstars Startup Weekend Prishtina 2018

Event: Techstars Startup Weekend Prishtina 2018

 Techstars Startup Weekend Prishtina 2018

Launching Digital Girls of the Year Kosovo

Event: Launching Digital Girls of the Year Kosovo

 Launching Digital Girls of the Year Kosovo

NASA Space Apps Prishtina 2018 — Events

Event: NASA Space Apps Prishtina 2018

 NASA Space Apps Prishtina 2018 — Events

Startup & Innovation Fair 2018

Event: Startup & Innovation Fair 2018

Startup & Innovation Fair 2018

Lansimi i platformës “TePazari”

Event: Lansimi i platformës “TePazari”

Lansimi i platformës “TePazari”

Regional ICT Study Presentation

Event: Regional ICT Study Presentation

Regional ICT Study Presentation

Social Impact Award Ceremony

Event: Social Impact Award Ceremony

Social Impact Award Ceremony

Dhuro gjak për të aksidentuarit nëpër rrugët e Kosovës

Event: Dhuro gjak për të aksidentuarit nëpër rrugët e Kosovës

 Dhuro gjak për të aksidentuarit nëpër rrugët e Kosovës

Intellectual Property Workshop

Event: Intellectual Property Workshop

Intellectual Property Workshop

Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

Event: Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

Smart Home European

Smart Home European

Design Thinking Forum in Prishtina

Event: Design Thinking Forum in Prishtina

Design Thinking Forum in Prishtina

SLUSH GIA 2018

Event: SLUSH GIA 2018 - Local Pitching Competition Kosovo

 SLUSH GIA 2018

The Shortcut School of Startups

Event: The Shortcut School of Startups

The Shortcut School of Startups

Cyber Defense Forum

Event: Cyber Defense Forum

Cyber Defense Forum

Lansimi i programit për financimin e NVM-ve dhe StartUp-eve

Event: Lansimi i programit për financimin e NVM-ve dhe StartUp-eve

Lansimi i programit për financimin e NVM-ve dhe StartUp-eve

Startup Bootcamp #2

Event: Startup Bootcamp #2

Startup Bootcamp #2

Product Management Essentials with Ljuba Youngblom

Event: Product Management Essentials with Ljuba Youngblom

Product Management Essentials with Ljuba Youngblom

Social Impact Weekend Mitrovica

Event: Social Impact Weekend Mitrovica

Social Impact Weekend Mitrovica

Rockstart Answers Prishtina #4

Event: Rockstart Answers Prishtina #4

Rockstart Answers Prishtina #4

Startup Grind Prishtina Hosts Hana Qerimi

Event: Startup Grind Prishtina Hosts Hana Qerimi

Startup Grind Prishtina Hosts Hana Qerimi

Autopjese - Ks Launching Event

Event: Autopjese - Ks Launching Event

Autopjese - Ks Launching Event

Social Impact Weekend Prishtina

Event: Social Impact Weekend Prishtina

 Social Impact Weekend Prishtina

Cyber Law Conference

Event: Cyber Law Conference

Cyber Law Conference

Të drejtat pronësore intelektuale në Kosovë

Event: Të drejtat pronësore intelektuale në Kosovë

Të drejtat pronësore intelektuale në Kosovë

Rockstart Answers Prishtina #3

Event: Rockstart Answers Prishtina #3

Rockstart Answers Prishtina #3

Chat with Dhurata Hoxha (Minister of European Integration)

Event: Chat with Dhurata Hoxha (Minister of European Integration)

Chat with Dhurata Hoxha (Minister of European Integration)

Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

Event: Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

Dhuro gjak për Nanën dhe beben

Event: Dhuro gjak për Nanën dhe beben

 Dhuro gjak për Nanën dhe beben

Startup Grind Prishtina presents Visar Ramajli (KIVO)

Event: Startup Grind Prishtina presents Visar Ramajli (KIVO)

 Startup Grind Prishtina presents Visar Ramajli (KIVO)

Startup Bootcamp

Event: Startup Bootcamp

Startup Bootcamp

Kick Off Social Impact Award

Event: Kick Off Social Impact Award

Kick Off Social Impact Award

Cryptocurrencies Talk

Event: 2nd TALK - Cryptocurrencies

Cryptocurrencies Talk

Podim Conference 2018

Event: Podim Conference 2018

Podim Conference 2018

Odds of Roller - Launching event

Event: Odds of Roller - Launching event

Odds of Roller - Launching event

FEBRUARY 15, 2018 @ 10:00 Kosova Digjitale 2018 - Open Day

Event: Kosova Digjitale 2018 - Open Day

 FEBRUARY 15, 2018 @ 10:00  Kosova Digjitale 2018 - Open Day

FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII

Event: FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII

FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII

Networking Breakfast #2

Event: Networking Breakfast #2

Networking Breakfast #2

BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo