YOUNGPRO

About

Te hënën, më 24 Mars, duke filluar prej 11.30, kompania BRKV nga Londra (http://www.brkv.co.uk/) do të prezantojë në ICK projektin “YOUNGPRO” - platformë për rekrutimin e profesionistëve dhe kompanive të profileve të ndryshme, të interesuar për bashkëpunim me profesionistë dhe biznese nga Londra.

Mundësi shumë e mirë për të gjithë të interesuarit!

Ju mirëpresim.

Ky aktivitet organizohet nga STIKK dhe ICK.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn