World Intellectual Property Day

Dita e Pronësisë Intelektuale

About

Shënimi i Ditës Botërore për Pronësi Intelektuale (IPR) me përfaqësues nga Agjencia për Pronësi Industriale, Zyra për të drejtat e autorit dhe Dogana e Kosovës.

Folës: z. Isa Dukaj, Zv. Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë për Pronësi Intelektuale, znj. Zjarrta Osmani, UD Drejtore e Zyrës për të Drejtat e Autorit, znj. Sadije Topojani, Udhëheqëse e Sektorit të IP, Dogana e Kosovës dhe Kujtesa Nezaj-Shehu, Avokate.

Kjo ngjarje mbështetet nga Programi i USAID Për Drejtësi Komerciale (USAID Kosovo Commercial Justice Activity).

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn