Startup Talks with Raiffeisen Bank

About

Bashkëbisedim me Startup biznese mbi temat:

• Bashkëpunimi me bankat në Kosovë (hapja e llogarive)
• Pagesat (kartelat, e-Commerce, pagesat Online)
• Qasja në financim (kreditë dhe limitet e lejuara)

Ju presim të diskutojmë  bashkë!

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn