Shtëpia inteligjente nga Smart Home Europe

About

Smart Home Europe është kompani e specializuar dhe e çertifikuar për teknologjinë digitalSTROM, teknologji e rrjetëzimit inteligjent sipas normave ndërkombëtare përmes linjave të rrymës elektrike.

Në “Demo Day” më 26 Shtator, duke filluar prej 17:00, Smart Home Europe, të cilët janë pjesë e inkubatorit të biznesit në ICK, prezanton dhe demonstron teknologjinë e shtëpisë inteligjente, rrejtëzimin inteligjent të banesave, bizneseve, institucioneve dhe komuniteteve, krijimin e infrastrukturës digjitale për ndërtesat e reja, duke u ofruar banorëve dhe përdoruesve eficiencë të energjisë dhe reduktimin e kostove.

Smart Home Europe është në projektim të një sistemi të përgjithshëm operativ dhe autonom për Smart Home dhe të ndërtimit të infrastrukturës për Smart City mbi bazë të teknologjisë së transaksioneve Blockchain dhe Tangle.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn