Shaping the Future for Kosovo Youngsters

700 të rinj nga Kosova (16-30 vjeq) do të trajnohen pa pagesë për Marketing Digjital, Biznes & Financa, Shkat…

About

700 të rinj nga Kosova (16-30 vjeq) do të trajnohen pa pagesë për Marketing Digjital, Biznes & Financa, Shkathtësi të Buta dhe Orientim në Karrierë, përgjatë vitit 2023. Programi për fuqizimin e rinisë “Shaping the Future” mbështetet nga Coca-Cola HBC Kosova.

Më 20 Korrik, duke filluar nga ora 10:00 në ICK, ftoheni të merrni pjesë në ceremoninë hapëse të programit, ku do të prezantohet kurikula e trajnimeve, forma e aplikimit, kriteret si dhe kalendari i aktiviteteve për vitin 2023.

Pjesë e ceremonisë hapëse, janë panelistët: Doruntina Jakupi, Gent Shala, Elvira Ibrahimi - Hoti dhe Linda Baleta.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn