Raiffeisen Idea Competition

Raiffeisen Idea Competition

June 07, 2016 @ 16:30

Ejani në ICK, ndani me Bankën Raiffeisen propozimet tuaja më të mira për:

  1. Produktet dhe shërbimet
  2. Shërbimin për klientë
  3. Platformën e aplikimit për sponsorime dhe donacione
  4. Sinkronizimin i ID-ve biometrike me sistemin e Bankës për autentikim

Pesë (5) idetë më të mira shpërblehen me nga 200.00 Eur Cash gjatë eventit.

Ky aktivitet është pjesë e Digital Festival 2016.BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo