Promovimi i librit “Inteligjenca Artificiale”

Promovimi i librit më të ri dhe më atraktiv të momentit, “Inteligjenca artificiale” nga Matt Burgess.

About

Një ngjarje shumë e madhe në Prishtinë!  Më 19 korrik, në 18:00, në Innovation Center Kosovo, autori Matt Burgess, njëherësh redaktor në revistën prestigjioze “WIRED UK”, vjen në Prishtinë, me ftesë të Dukagjini Publishing House, për promovimin e librit më të ri dhe më atraktiv të momentit, “Inteligjenca artificiale” nga Botimet Lekë.

 

Numri i pjesëmarrësve do të jetë i limituar dhe janë vetëm 70 bileta në dispozicion, ndaj NXITONI për t’u regjistruar.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn