Panairi i Punës 2014

Panairi i Punës 2014

May 26, 2014 @ 11:07

Pozita të lira: Zhvillues i Software, Zhvillues i Databazave, Zhvillues i Uebsajteve, Zhvillues i Front-End, Dizajner Grafik, Teknik i Hardware, Marketing dhe Shitje, Financa, Burime Njerzore, Zhvillues i Aplikacioneve Mobile (iOS dhe Android), Help Desk.

Data: 27.05.2014, 09:00 - 17:00.

Lokacioni: Innovation Centre Kosovo (ICK). Rr, Rexhep Mala 28A, Prishtinë, 10000 (Përballë menzës së studenteve).BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo