Networking Breakfast #2

About

Në kuadër të MUAJIT TË RRJETËZIMIT dhe Global Entrepreneurship Week Kosovo, ju sjellim Mengjesin e Punës në mes të anëtarëve të Kosovo ICT Association - STIKK, Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (KDWV Kosovarisch-Deutsche Wirtschaftsvereinigung) dhe Innovation Centre Kosovo (ICK). Ky takim do të mbahet me 16 Nëntor, në ora 09:00-11:00 në Objektin e ICK-së (Rexhep Mala 28A, Prishtinë).

Kjo ngjarje përkrahet nga German International Cooperation (GIZ), përmes projektit Competitiveness of the Private Sector in Rural Areas.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn