Ndryshimtarët: nga Mentor Dida

Ndryshimtarët: nga Mentor Dida

About

Ndryshimtarët është një platformë online e fuqizuar nga komuniteti dhe e fokusuar në zhvillimin dhe mirëqenien personale, ku një individ apo biznes mund të gjejë kurse dhe përvoja transformuese në gjuhën shqipe. Qëllimi i platformës është të bëhet vendi ku njerëzit shkojnë për t'u rritur në aftësitë e tyre drejtuese në mënyrë që ata të mund të kontribuojnë për të mirën e vendit dhe botës tonë.

Mentor Dida është një ekspert i inovacionit dhe strategjisë me një dekadë përvojë si sipërmarrës në SHBA. Mentori ka punuar për 7 vjet në Ashoka, organizata më me ndikim në botë për sipërmarrjen sociale. Ai është kthyer në Kosovë dhe është i fokusuar në krijimin e platformës Ndryshimtarët.

 

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn