Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup

About

Ndërmarrësia dhe Bizneset Startup - “Ligjeratë me përfaqësuesit e Innovation Center Kosovo”. Ky aktivitet është pjesë e Startup Europe Week #SEW18 dhe mbështetet nga European Union Kosovo

Të nderuar studentë,
ftoheni me datë 8 Mars 2018, me fillim në ora 13:00h në Amfiteatrin e Madh të Biblotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani”– Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “.

E organizuar nga: Qendra për Zhvillim të Karrierës – QZhK – Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “ dhe ICK - Innovation Center Kosovo.

Tema: “Ndërmarrësia si mundësi”
Ligjerues: z. Uranik Begu - Drejtor ekzekutiv dhe z. Shpend Lila - Menaxher i marrëdhënieve me publikun
Moderatore: Arieta Toperlaku

Perfitues: Studentët dhe të diplomuarit nga shkalla e studimeve bachelor/master nga Fakulteti Ekonomik – Universiteti i Prishtinës “ Hasan Prishtina “.


Aktiviteti organizohet më:
Datë: 8 Mars 2018 (e enjte )
Ora: 13:00h – 14:00h
Lokacioni: Amfiteatri i madh i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “ Pjetër Bogdani “

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn