Meet a Startup #1: Prishtina Photos

About

PRISHTINA është entitet dokumentar dhe artistik i kryeqytetit që nëpërmjet garave të fotografisë ka për qëllim involvimin e qytetarëve të Prishtinës në aktivitetet kulturore, artistike, ambientale, sportive dhe integrimit social e gjinor.

Platforma Prishtina në një të ardhme të afërt, synon të kalojë në teknologjinë Blockchain e cila më pas do të mundësojë që platformën t’a shndërrojë në NFT market place, dhe fotografitë dokumentare pjesë e platformës të mund të shitën si NFT.

Përmes këtij involvimi, Platforma PRISHTINA dokumenton gjarjet dhe momentet më të rëndësishme të qytetit duke krijuar kështu arkivin më të pasur visual të Prishtinës.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn