Lansimi i Socy-it

Lansimi i Socy-it

July 08, 2014 @ 12:03

Socy është krijuar nga kompania HELLO WORLD L.L.C që është pjesë e inkubatorit të Innovation Centre Kosovo (ICK). Shumë njerëz i përdorin rrjetet sociale për punë, argetim apo informim derisa Socy mundëson kalim të lehtë dhe të shpejt nga një rrjet social në tjetrin. Socy mund të përdoret për shfrytezim të përditshëm ose per punë.
Së shpejti aplikacioni Socy do të lansohet edhe në platformen iOS.
Socy mund të shkarkohet në Google Play përmes kësaj vegze: https://play.google.com/store/apps/details?id=helloworld.socyBOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo