Lansimi i platformës “TePazari”

About

tePazari.com është një platformë unike në rajon e krijuar me qëllim që përdoruesit dhe bizneset të kenë qasje më të lehtë në shitje/ blerje dhe të thjeshtëzoj postimin e shpalljeve dhe produkteve të tyre.

Lansimi do të bëhet më 15 Tetor, duke filluar nga ora 17:00 në ICK. Për tu njoftuar rreth projektit, funksionalitetit dhe kategorive të veçanta nga vet krijuesi ftoheni të merrni pjesë në lansimin zyrtar të platformës live në ICK. Pjesëmarrësit në lansim do të përfitojnë nga një kupon prej 20 euro kredit të cilën mund ta përdorin në platformë.

tePazari.com mundëson të gjeni gjithçka që ju duhet në një vend. I punuar me 15 kategori unike dhe shumë funksione të teknologjisë më të fundit në treg për ata që postojnë dhe kerkojmë shpallje.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn