Lansimi i Platformës Stress Free Corner

Lansimi i Platformës Stress Free Corner

April 29, 2021 @ 18:00

April 29, 2021 @ 19:00

Në muajin e ndërgjegjësimit të stresit, do të lansojmë platformën online Stress Free Corner, një praktikë e re dhe inovative në ofrimin e mbështetjes psikologjike dhe terapeutike përmes burimeve online.

Ju ftojmë të merrni pjesë në eventin për lansim të platformës, i cili po realizohet nga Stress Free Corner, start up në kuadër të Innovation Centre Kosovo.

Ju mirëpresim!
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo