Kosova ofron perspektivë për të rinjtë – Mundësitë dhe Sfidat

Në ngjarjen e fundit të programit “Coca Cola Përkrah Rininë” për vitin 2023, Innovatiom Centre Kosovo (ICK) organizon diskutimin në lidhje me mundësitë që ofrohen për të rinjtë në Kosovë, me z. Ideal Rexha (Coca-Cola HBC Kosova & Mali i Zi), znj. Jeta Zagragja (AnchorzUp) dhe z. Arion Rizaj (HumanPower & KosovaJob).

About
 

Në ngjarjen e fundit të programit "Coca Cola Përkrah Rininë" për vitin 2023, Innovatiom Centre Kosovo (ICK) organizon diskutimin në lidhje me mundësitë që ofrohen për të rinjtë në Kosovë, me z. Ideal Rexha (Coca-Cola HBC Kosova & Mali i Zi), znj. Jeta Zagragja (AnchorzUp) dhe z. Arion Rizaj (HumanPower & KosovaJob).

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn