Kosova Digjitale 2018 - Open Day

Kosova Digjitale 2018 - Open Day

February 15, 2018 @ 10:00

Kosova Digjitale sjellë në një vend bizneset startup, nismat & institucionet që e bënë krenar vendin në 10 vitet e fundit, në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit.

Aktivitet zyrtar i #Kosova10 mbështetur nga Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës, Qeveria dhe Kuvendi i Kosovës, per me shume kliko ketu
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo