Global Mentoring Walk Kosova 2019

About

Gjate kësaj ngjarje do të lansohet edicioni i dytë i Mentoring Walk Kosova me ç‘rast pjesëmarrëset do të kenë mundësinë të njihen më mirë rreth platformës mentoruese, përfitimet, si dhe procedurat e regjistrimit.

Qëllimi i kësaj platforme mentoruese është fuqizimi i komunitetit të grave ndërmarrëse, rrjetëzim si dhe mundësi për ndarje përvojash, sfidash dhe suksese në fushën e ndërmarrësisë në mes të grave udhëheqëse në fushën e biznesit si dhe ndërmarrëseve të reja.

Ftojmë të gjitha të interesuarat (Mentore dhe të Mentoruara) të marrin pjesë në këtë ngjarje.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn