Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

Founders’ Bootcamp | Startup Europe Week

March 11, 2019 @ 09:45

March 15, 2019 @ 16:00

Është hapur për aplikime punëtoria profesionale pesë-ditore për ndërmarrësit e rinj, në kuadër të Startup Europe Week #SEW19, nismë e përkrahur nga Komisioni Europian.

Programi i “Founders’ Bootcamp” mbulon zhvillimin e produktit/shërbimit, përfitimet nga inkubatori i biznesit në ICK, Business Model Canvas, Lean Management, Ndërtimi i pitch dhe shkathësi të prezantimit.

Founders’ Bootcamp mbështetet nga Embassy of Sweden in Pristina, Norwegian Embassy in Prishtina, Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, European Union Kosovo & Cacttus Sha.

Agjenda e plotë dhe linku për regjistrim:
KËTU
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo