Dhuro gjak për Nanën dhe beben

About

“Dhuroje për Nanën” është fushatë e ndërmarrë nga grupe dhe organizata të ndryshme dhe ka për qëllim që ditën e gruas (8 marsin) t’ua dedikojmë atyre që na sollën në jetë, Nanave.

Pjesë e kësaj fushate është edhe dhurimi vullnetar i gjakut për gratë të cilat ballafaqohen me komplikime gjatë lindjes.

NJË DOZË GJAK MUND TË SHPËTOJË NËNËN DHE TRI BEBE.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn