Career Camp

Career Camp

December 06, 2019 @ 08:30

December 07, 2019 @ 17:00

Kampi i Karrierës është aktivitet dy-ditor, pjesë e programit “BRICK” nga Innovation Centre Kosovo (ICK) dhe Community Development Fund (CDF). Qëllimi i kampit është ofrimi i njohurive dhe shkathtësive për të rinjtë e shkollave të mesme, në fushën e orientimit në karrierë.

AGJENDA

E Premte, 06 Dhjetor

08:30 – 09:00
Regjistrimi dhe mirëseardhja (ICK & CDF)

09:00 – 12:00
Profesioni dhe Gjinia; Profesionet e së ardhmes – Luljeta Aliu
12:00 – 13:00
Pauza e Drekës
13:00 – 15:00
Si të zgjedhim profesionin/karrierën; A mund të jetë puna argëtuese? – Saranda Rexha
15:00 – 17:00
Përgatitja për Intervistë dhe shkathësit e nevojshme - Doruntina Jakupi
17:00 – 18:00
Darka

E Shtunë, 07 Dhjetor

09:00 – 12:00
Shndërrimi i hobit në profesion, Ndërmarrësia dhe “Freelancing”  – Blerim Salihu
12:00 – 13:00
Pauza e Drekës
13:00 – 15:00
Vlerësimi i aftësive; Aftësi të transferueshme – Shkendije Haziraj & Luljeta Aliu
15:00 – 17:30
Growth hack; Rrjetizim – Burim Brahimi and Doruntina Jakupi
17:30 – 18:30
Darka

Regjistrohu Këtu
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo