Business Tuesday: E ardhmja e bizneseve të TIK (Pas Covid19)

Business Tuesday: E ardhmja e bizneseve të TIK (Pas Covid19)

April 28, 2020 @ 19:00

April 28, 2020 @ 21:00

Diskutim online për bizneset e TIK në kohë të pandemisë dhe pas saj, tejkalimi i sfidave, e ardhmja e bizneseve, mundësitë dhe zgjidhjet.

Folës: Ermal Sadiku (LinkPlus), Hana Qerimi (Star Labs), Uranik Begu (ICK), Astrit Leti (Cacttus) dhe Ekrem Tahiri (PR Solutions).

E martë, 28 Prill, ora 19:00 LIVE në Facebook.
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo