Book Club – “Start with Why” Simon Sinek

ICK në bashkëpunim me Dukagjini Publishing House dhe Libraria Dukagjini do të organizojnë takimet mujore “Book Club”.

About

Innovation Centre Kosovo (ICK) në bashkëpunim me Dukagjini Publishing House dhe Libraria Dukagjini do të organizojnë takimet mujore “Book Club”, duke filluar nga data 23 Shkurt. Takimet e “Book Club” do të mbahen të mërkurën e fundit të secilit muaj.

Book Club do të jetë një vend-takim i të gjithë adhuruesve të librit, që poashtu ka për qëllim nxitjen e leximit, shkëmbimin e njohurive, takimin me miq të rinj dhe diskutimin e shëndetshëm në grup rreth temave të ndryshme. Përveq ngjarjeve mujore, Book Club do të shërbejë edhe si platformë për shkëmbim librash ndërmjet anëtarëve, organizim të ligjeratave, prezantim të shkrimtarëve dhe mysafirëve të veqantë, podcast, organizimim të vizitave të ndryshme etj.

DO NOT REMOVE

It’s needed to enqueue the accordion styles. Hidden visually in Customizer.

Facebook
Twitter
LinkedIn