Book Club #2

Book Club #2

March 28, 2022 @ 17:30

March 28, 2022 @ 19:00

Innovation Centre Kosovo (ICK) në bashkëpunim me Librarinë Dukagjini organizojnë takimin e dytë të “Book Club”. Më 30 Mars shtjellojmë librin “Growth Hacker Marketing” të autorit Ryan Holiday.

Book Club është vend-takim i të gjithë adhuruesve të librit, që poashtu ka për qëllim nxitjen e leximit, shkëmbimin e njohurive, takimin me miq të rinj dhe diskutimin e shëndetshëm në grup rreth temave të ndryshme. Përveq ngjarjeve mujore, Book Club shërben edhe si platformë për shkëmbim librash ndërmjet anëtarëve, organizim të ligjeratave, prezantim të shkrimtarëve dhe mysafirëve të veqantë, podcast, organizimim të vizitave të ndryshme etj.

Gjatë takimeve të “Book Club” do të shtjellohen tituj librash e autorësh të fushave: biznes, teknologji, inovacion, financa, ndërmarrësi, dizajn, marketing & shitje, inxhinieri, big data, siguri kibernetike etj.

Regjistrohu Këtu 

 
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo