Autopjese - Ks Launching Event

Autopjese - Ks Launching Event

May 24, 2018 @ 18:00

Si pasojë e mungesës së qasjes të drejtpërdrejt me lokacionin e produktit dhe vetë produktin, është rritur nevoja e konsumatorit për një zgjidhje më të shpejt. Autopjese-ks.com do të jetë ndërmjetësues elektronik midis konsumatorit dhe produktit, duke kursyer kohë dhe duke mundësuar shërbim më efikas.

Thursday, May 24 starting from 18:00 - 20:00 at Innovation Centre Kosovo.
BOLD

© ICK — Innovation Centre Kosovo